top of page
DSC_1986.JPG

Szolgáltatásaink

3D látványtervezés

A 3D látványtervezés segítségével szinte életre kelthetjük terveinket, melyeket fotórealisztikus építészeti és műszaki vizualizáció, valamint 3D modellezési, textúrázási, bevilágítási és renderelés segítéségével valósíthatunk meg.

Építészeti tervezés

Referencia anyagunk jelentős részét teszi ki az építészeti tervezés, hiszen számos családi ház, középület, kereskedelmi- és szolgáltató egység, többek között szállodák, hotelek építészeti tervezését, valamint látványtervezését készítettük el.

Hotel-, spa,- és élményfürdő tervezése

Cégünk már több európai hotel belsőépítészetét tervezte meg és ezek a mai napig rendületlenül sikert aratnak a vendégeik körében. Privát illetve hotelekhez tartozó spat és élményfürdőt is alkottunk már meg a pihenni vágyók számára.   

Belsőépítészeti tervezés

Vállaljuk konyhák, hálószobák, nappalik, magánlakások, hotelek és irodák belsőépítészeti tervezését. Megrendelőnkkel szorosan együttműködve tervezzük és alkotjuk meg az álmait. 

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Ma már szinte elképzelhetetlennek tartjuk külső és belső tereink arculatának kialakítását 3D látványtervezés nélkül, látványtervezőként több mint három évtizede foglalkozunk helyiségek, lakások, épületek belsőépítészetének kialakításával. Míg korábban a tervező munka kézzel készült, papíron, esetleg különféle anyagminták segítségével, addig ma már szinte minden belsőépítész, designer eszköztárát képezi a 3D látványtervezés különféle szoftverek, programok segítéségével.

A 3D látványtervezés segítségével szinte életre kelthetjük terveinket, melyeket fotórealisztikus építészeti és műszaki vizualizáció, valamint 3D modellezési, textúrázási, bevilágítási és renderelés segítéségével valósíthatunk meg. 3D látványtervezést számtalan szakember használja munkája során, legelterjedtebb technológia az építészek, belsőépítészek, lakberendezők, formatervezők körében

kep_7_j.jpg
3D

Több mint harminc éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően referenciáink között számtalan tervezési és kivitelezési feladata megtalálható. Referencia skálánkon számtalan magáningatlan, családi wellness, hotel, iroda 3D látványtervezése egyaránt megtalálható. Olyan ismertebb hotelek, szállodák 3D látványtervei szerepelnek portfóliónkban, mint például a Silvanus hotel római fürdője, a Thermal Visegrád arab fürdője és uszodája, a Shiraz hotel teljes tervezése, valamint az Aquaworld és Árpád fürdő is, ezek mindegyike saját tervezéseink alapján kerültek kivitelezésre.

teszt1.jpg

Minden egyes tervezési folyamatnál törekszünk a professzionális minőségre, illetve megrendelőink igényeinek maximális kielégítésére. A különféle tervező programokkal végrehajtott 3D látványtervezés segítségével nagymértékben megkönnyítjük megrendelőink egyes döntéseit, választását, hiszen fényképszerű látványrajzok segítségével szinte életre keltjük a teljes belső teret. A 3D látványtervezés segítségével valósághűen tudjuk visszaadni az egyest színeket, árnyalatokat, textúrákat, illetve anyagminőséget a teljes belső térre vonatkozóan, függetlenül annak funkcionalitásától.

A 3D látványtervezés alkalmazásával a teljes belső teret tudjuk modellezni, illetve néhány egyszerű mozdulattal változtathatóak a felhasznált színek, anyagok. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy a 3D látványtervezéssel egészen a padlótól a mennyezetig terjedően tervezhetjük meg az enteriőrt, változtathatjuk a padlóburkolattól a tapétáig a legkisebb dekorációs elemen keresztül az adott teret a legoptimálisabb, megrendelőink igényeinek maximális mértékben megfelelő belső tér végső kialakításáig.

ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Szinte minden egyes projektünk részét képzeti az építészeti tervezés, melynek során szinte lépésről lépésre alakulnak ki a végső tervek, amelyek a tényleges építészeti, belsőépítészeti megvalósítást teszik lehetővé. Az építészeti tervezésre jellemző, hogy egy igen komplex folyamat, amelyben egyszerre kell figyelembe vennünk az emberközeli, szellemi tartalmakat, valamint a felhasználni kívánt anyagokat egyaránt. Tulajdonképpen nem más, mint az építészeti, belsőépítészeti munkafolyamat fizikai létrejöttének elősegítése, melynek megvalósulása a kezdeti tervektől nagymértékben eltérhet, hiszen számos változtatáson, alakításon megy keresztül, míg végül a megrendelő igényeinek leginkább megfelelő végeredményt tudjuk létrehozni. Maga az építészeti tervezési folyamat szinte teljes mértékben megegyezik minden egyes építészeti, belsőépítészeti munka során, függetlenül attól, hogy milyen jelegű maga a beruházás, lehet szó magánlakás, hotel vagy éppen élményfürdő tervezéséről.

DSC_7688.JPG
Építészeti tervezés
P1000542.jpg

HOTEL-, SPA-, ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ TERVEZÉSE

Futura Light is a much loved font inspired by elements of Bauhaus design. Ideal for headlines, banners, logos & more, it will make your words stand out.

silvanus-hotel-visegrad-slider-1-2.jpg
Hotel-, spa,- és élményfürdő tervezése

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Eddigi munkásságunkat összefoglalva elmondhatjuk, hogy szinte nincs két egyforma megrendelés. Éppen ezért a belsőépítészeti tervezés során szabadon szárnyalhat a képzeletünk, hiszen számtalan variációban álmodhatjuk meg megrendelőink számára a tökéletes enteriőrt. A belsőépítészeti tervezés során nagy hangsúlyt fektetünk a felhasznált anyagok színén, színárnyalatán kívül azok minőségére, textúrájára egyaránt. A tervezés során alkalmazott 3D látványtervező programok segítségével elkészült tervek alapján tudunk egyeztetni megrendelőinkkel, ezeknek a programoknak a segítségével egyszerűen, akár néhány kattintással módosíthatjuk a teljes tervezett épület bútorzatát a hangulatlámpáktól egészen az éjjeli szekrényig. Illetve lehetőségünk van modellezni a padló és falburkolatokat, valamint az enteriőrben használt textíliákat a függönyökön át a díszpárnákig.

1113-targy-sm.jpg
Belsőépítészeti tervezés
17_11_16_irodab02.jpg

Egy jó belsőépítész, designer nem csupán megrendelője igényeit elégíti, hanem elébe megy ezeknek, tudatosan igyekszik megismerni megrendelője érdeklődési körét, reakcióit, lelkivilágát, illetve azonnal látja a kialakítandó helységben rejlő összes lehetőségeket, illetve korlátokat egyaránt.

Vállaljuk konyhák, hálószobák, nappalik, magánlakások, hotelek és irodák belsőépítészeti tervezését.

Kavezo_04_2.jpg
bottom of page